Nyhet

Safe

Safe Lane Gamings spel Fan of Guns hade 440 000 MAU i december

Gamingbolaget Safe Lane Gaming rapporterar att spelet Fan of Guns hade 440 000 månatliga aktiva användare, MAU, under december och att det har laddats ned av mer än 5,5 miljoner spelare under 2021.

Vidare uppges den nya kampanjstrategin ha lett till en stadig ökning av mängden nya spelare. Antalet aktiva sessioner, det vill säga spelare som engagerar sig på en daglig basis i spelet, är upp med nästan 30 procent de senaste veckorna.

Bolaget uppger att man ser en större potential i spelet varför SLG Operations arbetar med att optimera marknadsföringskampanjer för spelet.

”Vi ser med spänning fram emot 2022 och inte minst när det gäller Fan of Guns. Spelet håller en fin ökning av användare, samtidigt som vi har höga förväntningar på resultatet av SLG Operations optimeringar”, kommenterar vd Jesper Nord i ett pressmeddelande.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt