Nyhet

SAS-förhandlingarna fortsätter idag

Flygbolaget SAS och pilotfacket kommer att fortsätta att förhandla idag. Det rapporterar flera medier däribland E24 och nyhetsbyrån TT.

Strax före klockan 01.00 i natt meddelades det att förhandlingarna fortsätter idag klockan 10.00 på förmiddagen. SAS förhandlingsledare Marianne Hernæs kommenterar inte vad det är som parterna är oense om.

- Det har gått lite fram och tillbaka, och just nu är vi lite mer tillbaka kan man väl tryggt säga, säger hon till pressen.

Den norske medlaren Mats Ruland uppger dock att parterna "står närmare varandra än någonsin".

Förhandlingarna betecknas som komplicerade. På en fråga om parterna kommer att vara klara till helgen svarar Ruland följande.

- Det får vi se. Det vet jag inte dessvärre. Så länge ingen har sagt att de vill gå hem så är allt möjligt.

https://e24.no/boers-og-finans/i/oWXoPg/sas-forhandlingene-avsluttes-fortsetter-fredag

https://www.di.se/live/sas-forhandlingar-pausade-aterupptas-pa-fredagsmorgonen/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om SAS

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien SAS

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt