Nyhet

Smart

Smart Valor anställer Niclas Holmberg från Nasdaq

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, anställer Niclas Holmberg, enligt ett pressmeddelande.

Niclas har under sex år varit Managing Director Global Listings på Nasdaq i Sverige. På Smart Valor kommer han att ansvara för partnerskapet med banker och fintech-företag samt ha hand om Investor Relations.

Under sina år på Nasdaq var Niclas ansvarig för över 600 börsnoteringar. Innan detta var han vice president samt har haft många seniora positioner på Handelsbanken.

"Jag har känt och uppskattat företagets grundare i flera år och har varit imponerad av utvecklingen av det fortfarande unga företaget. Utmaningarna för en uppskalning i den dynamiska miljön för FinTech och krypto är betydande och kan bara bemästras med mycket av engagemang och hängivenhet," säger Niclas angående sin nya roll på Smart Valor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt