Smart Valor uppdaterar kring verksamheten, har flyttat över serverinfrastruktur till AWS
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart Valor uppdaterar kring verksamheten, har flyttat över serverinfrastruktur till AWS

Smart

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, kommer denna månad att flytta över sin serverinfrastruktur till Amazon Web Services. Det uppges i en verksamhetsuppdatering.

Enligt Valor kommer molnlösningen från AWS att göra det möjligt att utöka antalet miljöer och skala upp tillhandahållandet av tjänster inom B2B och B2B2C. Därutöver uppges den nya plattformen vara mer flexibel och kostnadseffektiv.

Vidare uppger sig Valor ha förbättrat funktionerna på sin tradingplattform. Den senaste revideringen omfattar "Advanced Trading"-sektionen.

"Vi har tagit bort överflödiga element och förbättrat vissa funktioner för att göra plattformen ännu mer bekväm att använda. Bland annat finns det nu klickbara poster i orderboken för att förenkla handeln när priserna fluktuerar", skriver bolaget.

Man har också förbättrat processen kring registrering av nya kunder. Den tar nu mindre än fem minuter att genomföra sedan ytterligare guidning adderats i samband med registreringen.

För att värva fler kunder har Valors marknadsföringsteam börjat testa nya metoder. Bland annat har sidan "Bjud in en vän" på plattformen reviderats och ett nytt belöningssystem har införts. Initiala tester har gjorts under begränsad tid på utvalda platser och resultaten håller nu på att analyseras. Valor avser att vidareutveckla detta och rulla ut det till ett större antal användare som ett nästa steg.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt