Nyhet

Smoltek förlänger utvärderingsavtal med tillverkare av kondensatorer - sträcker sig till april

Nanoteknikbolaget Smoltek förlänger det utvärderingsavtal som bolaget tecknade med en stor tillverkare av elektronikkomponenter i april i fjol. Det nya avtalet sträcker sig nu till slutet av april i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Arbetet inom projektet utförs i koncernbolaget Smoltek Semi, vars huvudsakliga målsättning är att utveckla och licensiera tillverkning av ultratunna kondensatorer baserade på Smolteks kolnanofiberteknologi.

- Det är positivt för båda parter att vi ytterligare förlängt avtalet. Detta ger oss och vår kund möjlighet att fördjupa arbetet med det pågående utvecklingssteget inom ramen för samarbetet. Båda parter ser fortsatt stor potential i det här samarbetet och Smolteks CNF-MIM-kondensatorteknik, kommenterar dotterbolaget Smoltek Semis vd Ola Tiverman.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt