Nyhet

Softbank

Softbank och Carlyle kan reducera sitt erbjudande i Delhiverys IPO

Japanska Softbank och riskkapitalbolaget Carlyle Group kan komma att reducera antalet aktier till försäljning vid noteringen av indiska logistikföretaget Delhivery med upp till 40 procent. Det rapporterar The Economic Times med hänvisning till bankkällor.

Delhivery väntas lämna in sitt prospekt denna vecka, och redan nästa vecka kommer det gå att teckna aktier i bolaget.

Softbank äger 22,8 procent av bolaget och Carlyle 9,2 procent.

Delhivery tillhandahåller ett komplett utbud av logistiktjänster, inklusive snabba paketleveranser, leveranser av tunga varor, lastbilstransporter, lagerhållning och lösningar för leveranskedjan. Företaget uppnådde enhörningsstatus (värt minst 1 miljard dollar) för två år sedan.

https://economictimes.indiatimes.com/markets/ipos/fpos/delhivery-ipo-softbank-carlyle-may-reduce-their-ofs-portion-by-40/articleshow/91281316.cms

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Softbank

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Softbank

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt