Sozap har ökat antalet månatliga användare i januari-februari
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sozap har ökat antalet månatliga användare i januari-februari

Sozap

Gamingbolaget Sozap har ökat antalet månatliga användare i såväl januari som februari. Det visar en uppdatering från bolaget.

Under januari ökade antalet månatliga användare (MAU) till strax över 1 miljon, en ökning med 20 procent mot december. Den ökningen fortsatte sedan i februari till cirka 1,2 miljoner användare. Sozap anger att tillväxten var 18 procent.

Genomsnittligt antal dagliga användare (DAU) uppgick till 70 tusen i januari, upp 18 procent mot december. I februari steg den siffran till 85 tusen, en ökning med 20 procent mot januari.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare (ARPDAU) uppgick till 0,081 dollar under januari, ned med 2 procent mot december. I februari minskade nyckeltalet till 0,07 dollar, vilket bolaget uppger var väntat.

”Ökad MAU och antal dagligt aktiva användare (DAU) är resultatet av lanserade uppdateringar som både haft en mycket positiv effekt på organisk trafik och möjliggjort utökade user acquisition-kampanjer för ARMED HEIST. Under perioden har vi bytt leverantör av underliggande medlingsplattform för annonsvisningar. Den nya plattformen förväntas ge högre annonsintäkter på sikt, men övergången till denna nya plattform innebar en tillfällig negativ påverkan på denna periods ARPDAU”, uppger vd Rade Prokopovic i en kommentar.

Han fortsätter.

”Vi går in i det nya året med tillväxt i ARMED HEIST:s användarbas och trots det förändrade marknadsläget för riktade annonser ser jag fortsatt positivt på möjligheten att kunna utöka vår user acquisition. Med vår MVP-process har vi accelererat vår utvecklingstakt med flera nya projekt i pipeline. Jag är förväntansfull över våra nya spel och stolt över våra team som på allt kortare tid nu omvandlar spelkoncept till spelprototyper redo att lanseras på marknaden.”

När det gäller spellanseringar siktar företaget på en global lansering av Legends of Libra under det första kvartalet i år. Vad gäller Puzzle Run är målsättningen att genomföra de första marknadstesterna under det första kvartalet i år. I fallet med Hunter Merge siktar bolaget på att genomföra de initiala marknadstesterna under det andra kvartalet i år.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sozap

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sozap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt