Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Spactvå

Spactvå handlas i linje med teckningskursen i premiärhandeln på Spotlight

Spac-bolaget Spactvås aktie började i dag den 9 december att handlas på Spotlight Stock Market. Aktien handlas med kortnamnet SPAC2.

Nyintroduktionen tecknades till 100 procent och blev därmed fulltecknad. Erbjudandet bestod av 4,4 miljoner aktier till teckningskursen 5 kronor per aktie. Bolaget tillfördes därmed 22 miljoner kronor före emissionskostnader. 274 investerare tecknade i nyemissionen. Övertilldelningsoptionen på högst 3 miljoner kronor togs inte i anspråk.

Aktien har hittills i dag handlas till 5,20 kronor som högst betalt och 4,90 kronor som lägst betalt. Klockan 09.50 var senast betalt 5 kronor, vilket är i linje med teckningskursen på 5 kronor. Aktier för 0,6 miljoner kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 5,5 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 27,5 miljoner kronor räknat på senast betalt.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.