Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Spectracure ingår globalt avtal med MedCom

Forskningsbolaget Spectracure och tyska MedCom tecknar ett globalt avtal för kommersiell access till MedComs medicinska bildbehandlingsteknik. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Spectracure får en global rätt att, genom försäljning eller licensiering, kommersialisera sin behandlingsmetod kombinerad med MedComs integrerade mjukvara. Vidare innebär avtalet att Spectracure ges full access till, och support för, den integrerade mjukvaran under den kliniska studien

"Jag är mycket nöjd med att vi nu tar vårt samarbete med MedCom vidare till detta steg. Integrationen, som rönt mycket positiv respons från användare, möjliggör en förbättrad behandlingsprecision samtidigt som MedCom's bildbehandling minskar tiden för patientbehandlingen och underlättar arbetsflödet för användaren. Det är också ett strategiskt viktigt avtal för Spectracure då det säkrar en global och långsiktig access till den integrerade mjukvaran", kommenterar Spectracures vd Johan Folkunger avtalet.

Spectracures behandlingssystem med IDOSE godkändes av FDA för användning i kliniska studier i juni förra året. Framöver siktar forskningsbolaget på att börja använda det kompletta systemet i kliniska studier under 2022.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om SpectraCure

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SpectraCure

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt