SpectraCure (SPEC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SpectraCure aktie

SPEC  

SpectraCure är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är idag specialiserade inom forskning och utveckling av medicintekniska system som huvudsakligen används för behandling av prostatacancer. Cancer­­­behandlingarna utgår ifrån egenutvecklade system som avger laserljus­­källor och foto­reaktiva läkemedel, en behandlings­­metodik som vidare används för invärtes solida tumörer av olika slag. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Lund.

SpectraCure tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 841 MSEK, en omsättning på 17 MSEK och med ett resultat på -16 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SpectraCure

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SpectraCure (SPEC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SpectraCure aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SPEC. Aktien har ett P/E-tal på -51.3 och P/S-tal på 54.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SpectraCure utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SpectraCure Avanza – se aktiekurs idag

Se SpectraCure senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SpectraCure – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SpectraCure.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SpectraCure.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SpectraCure

SpectraCure

TickerSPEC
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde841 MSEK
Omsättning17 MSEK
Vinst-16 MSEK
P/E-51.3
P/S54.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SpectraCure

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SpectraCure? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter