Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vault anser att lanseringen av Mortal Online 2 överlag är mycket lyckad

Spelutvecklingsbolaget Star Vault lanserade igår den 25 januari som planerat spelet Mortal Online 2, MO2. Lanseringen skedde klockan 19 svensk tid och bolaget har sålt något fler än 15 000 spel hittills via Steam på 20 timmar, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

MO2 har idag under eftermiddagen adderats som titel till Nvidias försäljningsplattform Geforce Now och inom de närmaste veckorna planeras MO2 vara tillgängligt för köp även via Epic Games Store.

- Överlag är lanseringen mycket lyckad. Vi ligger mycket bra till på top selling listor sedan vi gick live med full release och arbetar för fullt med att åtgärda några buggar som visat sig i samband med den kraftiga spelarökningen. Totalt har Mortal Online 2 nu sålts i över 90 000 exemplar, inklusive förköp och kopior i samband med stresstest, och har cirka 70 000 aktiva spelare. Detta bådar gott inför att bygga upp en stor, stabil och långsiktig spelarbas som betalar för MO2 varje månad, kommenterar vd Henrik Nyström.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt