Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vault har åtgärdat inloggningsproblem i Mortal Online 2

Spelutvecklingsbolaget Star Vault lanserade under förra månaden Mortal Online 2 som full release men drabbades av överbelastning. Det skapade inloggningsproblem i kontinenten Myrland som alla nya spelare behöver ta sig igenom, och fick som effekt att det påverkade nya spelares omdömen om spelet negativt. Nu är inloggningsproblemen åtgärdade.

"Inloggningsproblemen är nu åtgärdade, vilket gör att spelet nu har alla förutsättningar att komma tillbaka på mycket goda användaromdömen, som spelet hade innan problem med inloggningen uppstod (81%)", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Hittills har cirka 40 000 spel sålts via Steam och spelets hemsida sedan full release. Totalt har därmed Mortal Online 2 sålts i cirka 150 000 exemplar inkluderat förköp och kopior i samband med stress-test och har cirka 95 000 aktiva spelare.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt