Stenocare lanserar ny medicinsk cannabisolja i Australien
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Stenocare lanserar ny medicinsk cannabisolja i Australien

Danska Stenocare, som verkar inom medicinsk cannabis, har tillsammans med sina partners lanserat en ny medicinsk cannabisolja i Australien.

Den nya produkten är en "Balanced 25-25 oil" i en 30 ml flaska som har potential att adressera en större målgrupp av patienter jämfört med den första 12,5-12,5 oljeprodukten som Stenocare introducerade för den australiensiska marknaden, uppger bolaget. .
"I vår hårt reglerade bransch är det alltid extra speciellt när en ny produkt godkänns av hälsovårdsmyndigheterna och görs tillgänglig för patienter. Nyheten idag är särskilt speciell eftersom vi går in på marknaden med en ny produkt genom våra australiensiska partners och deras Online Clinic. Vi förväntar oss att detta både kommer att omfatta fler typer av behandlingar och nå fler patienter under det kommande året", säger Stenocares vd Thomas Skovlund Schnegelsberg i en kommentar.

Australien förväntas ha en medicinsk cannabismarknad värd 540 miljoner dollar 2030, enligt en analys från Research and Markets. Landet har en befolkning om 26 miljoner.

Enligt National Drug Strategy Household Survey har marknaden växt till över 200 000 patienter, vilket är i nivå med den tyska marknaden trots att det landet har betydligt fler invånare.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Stenocare

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Stenocare

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt