Stenocare (DK) (STENO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stenocare (DK) aktie

STENO  

Stenocare är en dansk leverantör inom medicinsk cannabis. Stenocare är den första aktören att ha påbörjat försäljning av medicinska cannabisoljor i Danmark. Bolaget kommer nu även vända sig till andra europeiska marknader med sina produkter. Stenocares huvudkontor ligger i Randers, Danmark.

Stenocare (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 166 MDKK, en omsättning på 1 MDKK och med ett resultat på -12 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stenocare (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stenocare (DK) (STENO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stenocare (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern STENO. Aktien har ett P/E-tal på -13.9 och P/S-tal på 315.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stenocare (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stenocare (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Stenocare (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stenocare (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stenocare (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stenocare (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stenocare (DK)

Stenocare (DK)

TickerSTENO
ListaFirst North
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde166 MDKK
Omsättning1 MDKK
Vinst-12 MDKK
P/E-13.9
P/S315.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stenocare (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stenocare (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter