Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Surgical Sciences största ägare säljer aktier

Surgical Science största ägare, ordförande Roland Bengtsson och ledamoten Jan Bengtsson har sålt aktier för mångmiljonbelopp under inledningen av juli.

Semelin Kapitalförvaltning Aktiebolag har den 1 juli sålt 350 000 aktier. Bolaget är närstående styrelseordförande Roland Bengtsson. Aktierna såldes till kursen 152,26 kronor per aktie. Försäljningsvärdet uppgår till 53 291 000 kronor.

Vidare har Marknadspotential Aktiebolag den 4 juli sålt 450 000 aktier. Säljaren har en nära relation till styrelseledamot Jan Bengtsson. Aktierna såldes till kursen 152,26 kronor per aktie. Försäljningsvärdet uppgår till 68 517 000 kronor.

I slutet av maj var Marknadspotential den största ägaren i Surgical Science med en andel om 16,45 procent av kapital och röster. Roland Bengtsson placerade sig på andra plats med en andel om 12,59 procent av kapital och röster.

Vidare har Svante Bengtsson den 4 juli sålt 450 000 aktier i kirurgisimulatorbolaget Surgical Science. Han har enligt Finansinspektionen en nära relation till styrelseledamot Jan Bengtsson. Aktierna såldes till kursen 152,26 kronor per aktie. Försäljningsvärdet uppgår till 68 517 000 kronor.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Surgical Science

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Surgical Science

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt