Nyhet

Thinc

Thinc Jetty tar fram nya finansiella mål - vill omsätta 600 miljoner 2026

Kommunikationsbyrån Thinc Jetty har tagit fram nya finansiella mål för kommande tillväxt och lönsamhet fram till 2026.

På koncernnivå ska bolaget växa med över 20 procent över tid, vilket inkluderar förvärv i syfte att konsolidera marknaden. Planen är att genomföra 2-3 förvärv årligen vilka skall tillföra minst 20-50 miljoner kronor i omsättning årligen. 2026 ska bolaget omsätta minst 600 miljoner kronor.

Inom Systems & Software-segmentet ska bolaget växa över 50 procent i genomsnitt över tid.

En årlig genomsnittlig EBITDA-marginal om minst 10 procent för koncernens tjänsteproducerande bolag och minst 5 procent för koncernens mediarelaterade bolag planeras att uppnås.

- Under förutsättning att koncernens kassaflöde under 2022-23 stabiliserar sig på en positiv nivå avser Thinc Jetty Collective att kommunicera framtida utdelningspolicy i samband med bokslutskommunikén för 2023. Avsikten är koncernen skall ha ett starkt positivt kassaflöde varav stora delar kan delas ut till aktieägarna, skriver bolaget vidare.

Det har hittills under tisdagens handel inte omsatts några aktier i Thinc Jetty.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Thinc Jetty

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Thinc Jetty

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt