Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tingsvalvets apportemission innebär flera flaggningsmeddelande

Fastighetsbolaget Tingsvalvet har genomfört en riktad apportemisison av 3,4 miljoner stamaktier, vilket resulterar i flera flaggningsmeddelanden, enligt ett pressmeddelande.

Apportemissionen innebär att:
* P.E. Invests ägarandel har minskat från 10,50 procent till 4,43 procent av kapitalet och 4,90 procent av rösterna.
* Futur Pension Försäkringsaktiebolags ägarandel har minskat från 7,45 procent till 0,15 procent av kapitalet och 0,17 procent av rösterna.
* Karlsarvet Capitals ägarandel har minskat från 5,22 procent till 2,96 procent av kapitalet och 2,52 procent av rösterna.

Vidare innebär apportemissionen att:
* Ekofast Invests ägarandel har ökat från 2,23 procent till 8,98 procent av kapitalet och 9,57 procent av rösterna.
* Eiendomsinvestors ägarandel har ökat från 0,78 procent till 7,54 procent av kapitalet och 8,33 procent av rösterna
* TTC Invest har ökat från noll procent till 5,77 procent av kapitalet och 6,37 procent av rösterna.
* Anders Tangens ägarandel privat och genom bolag har ökat från 1,95 procent till 7,15 procent av kapitalet och 7,33 procent av rösterna.

Vidare innebär apportemissionen innebär att Lodets ägarandel har understigit flaggningsgränsen om 10 procent och således minskat från 19,72 procent till 8,35 procent av kapitalet och 9,21 procent av rösterna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Tingsvalvet

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Tingsvalvet

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt