Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Två investerare plockar upp teckningsoptioner i Cereno Scientific från GU Ventures, ledning och styrelse

Två investerare har köpt teckningsoptioner i forskningsbolaget Cereno Scientific från GU Ventures, ledningen och styrelsen. Dessa ägare har samtidigt ingått ett teckningsåtagande rörande samtliga teckningsoptioner.

Säljarna har även ingått ett teckningsåtagande rörande resterande optioner.

Försäljningstransaktionen omfattar 999 996 stycken teckningsoptioner av serie TO2. Styrelsen och ledningsgruppen har ingått teckningsåtaganden motsvarande 329 792 stycken teckningsoptioner av serie TO2. Totalt har därmed Cereno Scientific erhållit teckningsåtaganden motsvarande 1 329 788 stycken teckningsoptioner av serie TO2.

"Syftet med transaktionen har varit att möjliggöra för kapitalstarka investerare att förvärva aktier i Bolaget och för att bästa möjliga nyttjandegrad ska uppnås under teckningsperioden för teckningsoptionerna av serie TO2", uppger Cereno Scientific.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Cereno Scientific

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Cereno Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.