Cereno Scientific (CRNO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cereno Scientific aktie

CRNO B  

Cereno Scientific är verksamma inom bioteknologi. Idag är bolaget särskilt inriktade mot att utveckla läkemedel avsedda för behandling av olika hjärt- och kärlsjukdomar. Visionen är att utveckla läkemedel som effektivare kan behandla uppkomsten av blodproppar som senare potentiellt kan leda till stroke, hjärtinfarkt, lungemboli samt ventrombos. Bolaget bildades 2012 och har sitt huvudkontor i Mölndal.

Cereno Scientific tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 131 MSEK, en omsättning på 11 MSEK och med ett resultat på -16 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cereno Scientific

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cereno Scientific (CRNO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cereno Scientific aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern CRNO B. Aktien har ett P/E-tal på -8.2 och P/S-tal på 16 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cereno Scientific utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cereno Scientific Avanza – se aktiekurs idag

Se Cereno Scientific senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cereno Scientific – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cereno Scientific.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cereno Scientific.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cereno Scientific

Cereno Scientific

TickerCRNO B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde131 MSEK
Omsättning11 MSEK
Vinst-16 MSEK
P/E-8.2
P/S16

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cereno Scientific

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cereno Scientific? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter