Nyhet

Twiik

Twiik ökade omsättningen och minskade förlusten i Q4

E-träningsplattformen Twiik ökade omsättningen under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseförlusten minskade.

Omsättningen steg till 2,0 miljoner kronor (1,5).

Rörelseresultatet blev -3,5 miljoner kronor (-5,3).

Resultatet före skatt var -3,5 miljoner kronor (-5,7). Resultatet efter skatt blev -2,8 miljoner kronor (-4,5), och per aktie -0,32 kronor (-2,38).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -1,7 miljoner kronor (-7,2).

Likvida medel uppgick till 3,9 miljoner kronor (0,7).

I rapporten uppges det att utvecklingen går enligt plan.

”Vi är i återgången till ett mer normalt samhälle efter en pandemi som vänt upp och ner på det mesta. Alltjämt fortsätter Twiiks användarbas och aktiviteten på plattformen att öka - under Q4 registrerades över 1 miljon träningspass på Twiik. Detta är bevis på att det inte finns någon motsättning mellan träning online träning on site på ett gym”, kommenterar vd Anders Gran.

Twiik har efter utgången av perioden lanserat Friskis Go, vilket är Friskis & Svettis rikstäckande onlineträningtjänst. Denna kommer att öka bolagets återkommande intäkter markant med start under första kvartalet 2022, enligt Gran.

Twiik, MkrQ4-2021Q4-2020Förändring
Nettoomsättning2,01,533,3%
Rörelseresultat-3,5-5,3
Resultat före skatt-3,5-5,7
Nettoresultat-2,8-4,5
Resultat per aktie, kronor-0,32-2,38
Kassaflöde från löpande verksamhet-1,7-7,2
Likvida medel3,90,7457,1%


http://media.finwire.com/media/FWS0071385-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Twiik

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Twiik

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt