Twitter skär ned på sina fysiska kontor - BN
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Twitter skär ned på sina fysiska kontor - BN

Twitter

Mikrobloggen Twitter skär ned på sina fysiska kontor runtom i världen, inklusive San Francisco, New York och Sydney. Detta då företaget skär ned på kostnaderna och ska satsa mer på distansarbete. Det framgår av ett mejl skickat till anställda, rapporterar Bloomberg News.

I San Francisco lämnar de kontoret på Tenth Street. De skrotar även planerna på att öppna kontor i Oakland och kan även komma att stänga ned kontoret i Sydney.

Även kontor i Seoul, Wellington, Madrid, Hamburg, Utrecht och Osaka kan komma att stängas ned när hyresavtalen löper ut. Twitter kan dock komma att finna alternativa kontor på vissa av platserna enligt mejlet.

Kontorsutrymmen i Tokyo, Mumbai, New Delhi, Dublin och New York kan komma att minskas. Twitter planerar inte på några nedskärningar av anställda enligt mejlet.

"Jag vill klargöra att detta inte förändrar vår inställning till engagemanget för arbetet på var och en av dessa marknader", skrev Dalana Brand, Twitters personalchef enligt nyhetsbyrån. "Om vissa kontor skulle stänga skulle det inte påverka Tweeps anställning; de skulle helt enkelt övergå till WFH-anställda på heltid."

Twitter inte är ensamma som amerikanskt bolag att stänga ned kontor. Flera andra tech-bolag går i liknande tankar. Wall Street Journal skrev nyligen i en artikel att många amerikanska företagen inte alls har samma kontorsnärvaro som före pandemin. I många städer ligger nivån runt hälften av de anställda.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om X

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien X

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt