Nyhet

Uber

Uber i utökat samarbete med The Body Shop

Uber utökar sitt samarbete med The Body Shop till att gälla nästan alla av skönhetsföretagets butiker i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Från och med den tionde augusti kommer 74 butiker i USA göra sina produkter tillgängliga på Ubers plattform. Det innebär att konsumenter i ett stort antal städer kan köpa produkter från The Body Shop via Uber Eats.

"Skönhet är ett spännande område för oss, och genom att expandera med The Body Shop, som har varit en viktig aktör inom skönhetsbranschen i över 40 år, kommer vi att kunna erbjuda kosmetiska och personliga hygienartiklar på beställning till ännu fler människor runt om i landet, kommenterar Christian Freese, chef över området New Verticals på Uber.

Parterna påbörjade samarbetet 2020 genom ett pilotprogram.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Uber Technologies

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Uber Technologies

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt