Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Umida ska skapa ett delägt bolag med influencertrion JLC

Dryckesföretaget Umida har tecknat ett så kallat letter of intent, avsiktsförklaring, med Youtuber- och influencertrion JLC, Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman om att etablera ett delägt bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. Det gemensamma bolaget har utvecklat ett eget varumärke, Joluca, och den första produkten under varumärket är en rom & cola som ska lanseras på minst 246 systembolag från den 1 mars. Målsättningen med det nya bolaget är att fortsätta lansera nya innovativa produkter och bygga ett starkt dryckesvarumärke med hjälp av JLC:s stora och lojala följarskara.

"Det är fantastiskt att vara pionjärer inom detta område. Vi har fått många förfrågningar om att sälja produkter eller skapa bolag tidigare men det är inte förrän nu som vi hittat något som vi brinner för och tror stenhårt på. Vi tror även på Umida som bolag och har självklart blivit aktieägare. Vi hoppas och tror på stora framgångar!", säger trion.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Umida

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Umida

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt