Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Umida ska skapa ett delägt bolag med influencertrion JLC

Dryckesföretaget Umida har tecknat ett så kallat letter of intent, avsiktsförklaring, med Youtuber- och influencertrion JLC, Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman om att etablera ett delägt bolag. Det framgår av ett pressmeddelande. Det gemensamma bolaget har utvecklat ett eget varumärke, Joluca, och den första produkten under varumärket är en rom & cola som ska lanseras på minst 246 systembolag från den 1 mars. Målsättningen med det nya bolaget är att fortsätta lansera nya innovativa produkter och bygga ett starkt dryckesvarumärke med hjälp av JLC:s stora och lojala följarskara.

"Det är fantastiskt att vara pionjärer inom detta område. Vi har fått många förfrågningar om att sälja produkter eller skapa bolag tidigare men det är inte förrän nu som vi hittat något som vi brinner för och tror stenhårt på. Vi tror även på Umida som bolag och har självklart blivit aktieägare. Vi hoppas och tror på stora framgångar!", säger trion.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Umida

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Umida

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt