Umida Group (UMIDA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Umida Group aktie

🔔 Skapa bevakning

UMIDA B  

Umida Group innehar verksamhet inom dryckesbranschen. Verksamheten utgår ifrån koncernens dotterbolag inkluderande Götene Vin & Spritfabrik, Vinfabriken samt Cefour International. Idag producerar och importerar koncernen alkoholhaltiga- och icke alkoholhaltiga drycker samt övriga flytande livsmedel. En del av produkterna säljs även under egna varumärken. Koncernen innehar verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Stockholm.

Umida Group tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 218 MSEK, en omsättning på 60 MSEK och med ett resultat på -0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Umida Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Umida Group (UMIDA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Umida Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern UMIDA B. Aktien har ett P/E-tal på -1305.2 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Umida Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Umida Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Umida Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Umida Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Umida Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Umida Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Umida Group

Umida Group

TickerUMIDA B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde218 MSEK
Omsättning60 MSEK
Vinst-0 MSEK
P/E-1305.2
P/S3.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Umida Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Umida Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter