Nyhet

Unity

Unity förvärvar Ziva Dynamics

Spelmotorföretaget Unity har förvärvat Ziva Dynamics som har utvecklat en unik teknik kring digitala karaktärer.

Själva affären med Unity är offentliggjord av Zivas digitala karaktär, Emma, som ser ut som en riktig person och har tränats upp med enorma mängder av data. Zivas teknik innebär att utvecklare kan skapa människor, djur eller kläder som ser ut och rör sig på ett realistiskt sätt.

Det är oklart hur mycket Unity lagt ut för Ziva, men bolaget vet redan vad man tänker göra med tekniken. Den ska göras åtkomlig för alla utvecklare.

”En av de mest fundamentalt revolutionerande förändringarna som Ziva bidrar med är att man möjliggör en enorm förbättring i hur utvecklare kan skapa trovärdiga, verklighetstrogna karaktärer”, säger Natasha Tatarchuk, vice president för grafikinnovation på Unity.

Zivas teknik har tidigare tillämpats i spel som Hellblade: Senua’s Sacrifice och Spider-Man: Miles Morales. Tekniken har också använts i succéserien Game of Thrones och blockbustern Godzilla vs. Kong.

https://blog.unity.com/technology/welcome-ziva-dynamics

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Unity Software

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Unity Software

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt