Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Viaplay

Viaplay och Canal+ Polska ingår distributionsavtal

Mediebolaget Viaplay Group ingår ett distributionsavtal vilket gör streamingtjänsten Viaplay tillgänglig för Canal+ Polskas premium DTH-abonnenter i hela Polen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet ger även Canal+ Polska rättigheten att under kommande tre Premier League-säsonger kunna visa utvalda matcher från ligan. Matcherna blir tillgängliga från och med augusti när ligan startar.

I sin tur ger Canal+ Polska Viaplay rättigheterna att sända upp till två direktsända matcher per omgång från den populära polska speedway-ligan eWinner I Liga Żużlowa i Polen.

Abonnenter kommer få tillgång till Viaplays kombination av direktsänd sport, Viaplay Originals, Hollywoodfilmer och serier, samt barninnehåll. Erbjudandet rullas ut under kommande veckor.

"Det här långsiktiga avtalet med en av Polens största betal-TV-leverantörer kommer att expandera vår räckvidd på den polska marknaden under de kommande åren, och är därför ett viktigt steg mot att förverkliga våra höga ambitioner", säger Kim Poder, Group Chief Commercial Officer på Viaplay.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Viaplay

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Viaplay

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt