Nyhet

Waystream tecknar avtal med Kurbit i Dalarna

Teknikbolaget Waystream har tecknat ett ramavtal med Kurbit som är Dalarnas största kommunikationsoperatör och samverkansbolag för åtta dalakommuner samt fem stadsnätsbolag i länet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Kurbit avser att byta ut 50 000 kundanslutningar till Waystreams switchar. Vad avtalet kan vara värt uppges ej.

"Vi är väldigt glada och stolta över att fem stadsnät i Dalarna, genom Kurbit, har valt Waystream som deras leverantör av accessswitchar. Sverige är vår hemmamarknad och att vi fortsätter att stärka vår position genom att fler stadsnät väljer våra produkter är väldigt viktigt för oss. Det är extra hedrande att Kurbit känner sig trygga med att de framtidssäkrar sina nät genom att välja oss som leverantör," säger Fredrik Lundberg, vd Waystream.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Waystream

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Waystream

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt