Waystream (WAYS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Waystream aktie

🔔 Skapa bevakning

WAYS  

Waystream Holding utvecklar och säljer fiberbaserad bredbandsutrustning, vilket främst innefattar switchlösningar och intelligenta routrar. Lösningar som levereras inkluderar realtidsövervakning, Punkt-till-Punkt (PtP)-, SDN och MPC lösningar. Utöver kärnverksamheten erbjuder bolaget tillhörande teknisk support, utbildning och teknisk rådgivning. Bolaget har rötter inom PacketFront-gruppen men avknoppades under 2012 som separat bolag. Huvudkontoret ligger i Kista.

Waystream tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 205 MSEK, en omsättning på 77 MSEK och med ett resultat på 15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Waystream

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Waystream (WAYS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Waystream aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern WAYS. Aktien har ett P/E-tal på 13.4 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Waystream utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Waystream Avanza – se aktiekurs idag

Se Waystream senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Waystream – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Waystream.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Waystream.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Waystream

Waystream

TickerWAYS
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde205 MSEK
Omsättning77 MSEK
Vinst15 MSEK
P/E13.4
P/S2.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Waystream

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Waystream? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter