Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Willak lämnar verksamhetsuppdatering om avsiktsförklaring med Igaming-bolag

Byggunderleverantören Willak kommunicerade den 9 mars att bolaget ingått en avsiktsförklaring med ett SaaS-bolag inom Igaming med primär verksamhet i USA där man har 12 000 betalande kunder i en abonnemangsmodell. Bolaget omsätter 28 miljoner kronor med ett rörelseresultat om 18 miljoner kronor.

"Willak genomför nu en due dilligence av bolaget som skall förvärvas. Samtidigt pågår förhandlingar om finansieringen av den kontanta delen av förvärvet, vilket så långt ser positivt ut", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Willak har påbörjat överföringen av samtliga tillgångar och skulder till det helägda dotterbolaget Utfack Sverige. Avsikten är sedan att en extra bolagsstämma ska besluta om utdelning av bolaget innan ett slutgiltigt köpeavtal ingås avseende SaaS-bolaget. Resultatet blir att det noterade bolaget Willak övergår i ny verksamhet till att bli ett lönsamt SaaS-bolag.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om WilLak

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien WilLak

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt