WilLak (WIL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

WilLak aktie

WIL  

Willak levererar tjänster relaterat till byggsystem som berör utfackningsväggar, stålpelarsystem och brandisolering. Hustyperna består vanligtvis av flerbostadshus och bolagets tjänster används utav ett flertal ledande bolag inom byggbranschen. Utöver levereras tilläggstjänster i form av montage och tillverkningsritningar. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Linköping.

WilLak tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 12 MSEK, en omsättning på 13 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien WilLak

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper WilLak (WIL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

WilLak aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern WIL. Aktien har ett P/E-tal på -2.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

WilLak utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

WilLak Avanza – se aktiekurs idag

Se WilLak senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter WilLak – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien WilLak.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i WilLak.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om WilLak

WilLak

TickerWIL
ListaNGM
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde12 MSEK
Omsättning13 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-2.3
P/S1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien WilLak

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om WilLak? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter