Nyhet

Zoomabilitys

Zoomabilitys arbete kring tillverkning och leverans av fler Zoom Uphill snart slutfört - vd-brev

Elfordonsbolaget Zoomabilitys interna arbete med att producera och leverera betydligt större volymer av Zoom Uphill är snart slutfört. Det uppger Pehr-Johan Fager i senaste vd-brevet inför påsken.

Pehr-Johan Fager säger att det är "en hel del jobb" som lagts på detta under ledning av operativa chefen Peter Thelin.

Framåt förväntar sig bolaget en extra ökad försäljning i Norge och Italien, utöver Sverige. I Italien sker en stor marknadssatsning genom distributören Greenova från 23 april till slutet av juli, medan i Norge kommer Zoom Uphill att testas mot rullstolsdirektivet EN12184.

"Det är ett krav för att få vara med i den upphandling som NAV nu ska genomföra och gäller hela Norge. Vi började processen redan i mars med det ackrediterade certifieringsorganet RISE i Borås. Om Zoom Uphill inkluderas i NAV-upphandlingen finns det en rad potentiella kunder vi direkt kan leverera till under Q3 och Q4", säger Pehr-Johan Fager.

Bolaget letar också efter ny vd och den processen är fortsatt pågående. "Det är viktigt att det blir rätt", säger Pehr-Johan Fager om den nya personen som ska leda bolaget.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Zoomability

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Zoomability

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt