Zoomability (ZOOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Zoomability aktie

🔔 Skapa bevakning

ZOOM  

Zoomability utvecklar, producerar och vidaresäljer eldrivna fordon. Produkterna är huvudsakligen avsedda att användas för personer som lider av diverse fysiska nedsättningar och sjukdomar där begränsad rörlighet förekommer i vardagen. Kunderna återfinns bland privata personer, runtom den europeiska marknaden där bolaget driver försäljning via olika samarbetspartners. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Zoomability tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 35 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Zoomability

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Zoomability (ZOOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Zoomability aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ZOOM. Aktien har ett P/E-tal på -4.8 och P/S-tal på 6.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Zoomability utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Zoomability Avanza – se aktiekurs idag

Se Zoomability senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Zoomability – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Zoomability.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Zoomability.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Zoomability

Zoomability

TickerZOOM
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde35 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-4.8
P/S6.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Zoomability

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Zoomability? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter