Podcast

Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

I detta avsnitt gästas jag av VNV Global och VD Per Brilioth. Han gästade senast i augusti ifjol och sedan dess har otroligt mycket hänt. Tillväxtbolag har åkt in i frysboxen med temperaturen inställd på permafrost, kriget i Ukraina har satt skräck i marknaden och den skenande inflationen får centralbankerna att höja räntor och sänka värdet på tillväxtbolag med vinsten långt in i framtiden. Mitt i allt detta kan man fundera kring... hur ser Per på börsen just nu? Bolaget handlas till en substansrabatt på 68% och aktien har tappat -81% sedan toppen. Men vad har egentligen hänt? Hur har de underliggande portföljbolagen utvecklats operationellt? Hur ska de sysselsätta kassan? När når bolagen lönsamhet? Det och mycket mer i detta fullspäckade avsnitt. Har du inte lyssnat på avsnittet från ifjol så rekommenderar jag att du börjar med det. Du hittar det här https://soundcloud.com/investeraren/episod-210-investmentbolaget-vnv-global-och-vd-per-brilioth Delikat lyssning och avkastning på dig! Nicklas

Lyssna här  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om VNV Global

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien VNV Global

Senaste nytt