Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Podcast

Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

I detta avsnitt gästas jag av VNV Global och VD Per Brilioth. Han gästade senast i augusti ifjol och sedan dess har otroligt mycket hänt. Tillväxtbolag har åkt in i frysboxen med temperaturen inställd på permafrost, kriget i Ukraina har satt skräck i marknaden och den skenande inflationen får centralbankerna att höja räntor och sänka värdet på tillväxtbolag med vinsten långt in i framtiden. Mitt i allt detta kan man fundera kring... hur ser Per på börsen just nu? Bolaget handlas till en substansrabatt på 68% och aktien har tappat -81% sedan toppen. Men vad har egentligen hänt? Hur har de underliggande portföljbolagen utvecklats operationellt? Hur ska de sysselsätta kassan? När når bolagen lönsamhet? Det och mycket mer i detta fullspäckade avsnitt. Har du inte lyssnat på avsnittet från ifjol så rekommenderar jag att du börjar med det. Du hittar det här https://soundcloud.com/investeraren/episod-210-investmentbolaget-vnv-global-och-vd-per-brilioth Delikat lyssning och avkastning på dig! Nicklas

Lyssna här  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

Episod 260 - Investmentbolaget VNV Global uppdaterar oss på läget!

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om VNV Global

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien VNV Global

Senaste nytt

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.