Pressmeddelande

Finepart Sweden AB (publ) får stororder på uppdragsskärning

Finepart har idag fått en ytterligare order på motsvarande cirka 4,6 MSEK för uppdragsskärning från Inbrace.

I väntan på leveransen av de fyra Finecutsystem som nyligen beställdes, har Inbrace valt utöka ordern på 1,7 MSEK som beställdes i december till ett sammantaget ordervärde på 6,3 MSEK. Ordern skall levereras under kvartal 1 och kvartal 2, 2022.

Sammantaget har Finepart en säkerställd orderstock på cirka 27 MSEK för leverans under första halvåret.

”Det är mycket stimulerande att Inbrace hittat rätt i sitt val av process och dessutom har ett större behov än vad de väntat sig. För att klara volymen förstärker vi vårt skärcentrum med en tredje maskin och ytterliga personella resurser. Det är vidare mycket glädjande att vi fortsätter att leverera försäljningsresultat som vi redan nu vet, tar bolaget till nya rekordnivåer 2022”, säger VD Lars Darvall.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 – 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15:e januari, 2022.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Bifogade filer

FP-PM-220000 - Pressrelease (Inbrace) Finepart Sweden AB, vA0https://mb.cision.com/Main/14989/3486710/1520776.pdf

Nyheter om Finepart

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Finepart

Senaste nytt