Vincit Oyj: Omien Osakkeiden Hankinta 11.6.2021 - Börskollen

Pressmeddelande

Vincit Oyj: Omien Osakkeiden Hankinta 11.6.2021VINCIT OYJPÖRSSI-ILMOITUS11.6.2021 
    
    
VINCIT OYJ: OMIEN OSAKKEIDEN HANKINTA 11.6.2021 
    
Helsingin Pörssi   
    
Päivämäärä11.6.2021  
PörssikauppaOsto  
OsakelajiVINCIT  
Osakemäärä5,000osaketta 
Keskihinta/ osake10.0668EUR 
Kokonaishinta50,334.00EUR 
    
    
Yhtiön hallussa olevat omat osakkeet 11.6.2021 
tehtyjen kauppojen jälkeen: 191 670 kpl.  
    
    
Vincit Oyj:n puolesta   
    
Nordea Pankki Oyj   
    
    
Janne SarvikiviSami Huttunen  
    
Lisätietoja:   
Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen  
p. 040 589 8316   
    
    
www.vincit.com   
    Attachment


Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Vincit (FI)

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Vincit (FI)