Vincit (FI) (VINCIT) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vincit (FI) (VINCIT)

Vincit (FI) aktie

Vincit Group är en finsk koncern verksamma inom kemiindustrin. Bolaget erbjuder idag ett brett utbud av tekniska lösningar inom kemisk behandling, sanering och industriellt processande. Kunderna återfinns runtom den nordiska hemmamarknaden, med störst andel kunder inom branscherna industri och detaljhandel,samt bland kunder inom offentlig sektor. Bolagets huvudkontor ligger i Tampere.

Vincit (FI) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Vincit (FI) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Vincit (FI) är just nu 0.2 EUR per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Vincit (FI) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Vincit (FI). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Vincit (FI), som verkar inom informationstekniksektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Vincit (FI)

Vincit (FI)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerVINCIT
ListaFirst North
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde110 MEUR
Omsättning49 MEUR
Vinst4 MEUR
P/E25.3
P/S2.1
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vincit (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vincit (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter