Vincit (FI) (VINCIT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Vincit (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

VINCIT  

Vincit Group är en finsk koncern verksamma inom kemiindustrin. Bolaget erbjuder idag ett brett utbud av tekniska lösningar inom kemisk behandling, sanering och industriellt processande. Kunderna återfinns runtom den nordiska hemmamarknaden, med störst andel kunder inom branscherna industri och detaljhandel,samt bland kunder inom offentlig sektor. Bolagets huvudkontor ligger i Tampere.

Vincit (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 106 MEUR, en omsättning på 49 MEUR och med ett resultat på 5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vincit (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vincit (FI) (VINCIT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vincit (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern VINCIT. Aktien har ett P/E-tal på 22.4 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vincit (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vincit (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Vincit (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Vincit (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vincit (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vincit (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Vincit (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Vincit (FI)

Vincit (FI)

TickerVINCIT
ListaFirst North
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde106 MEUR
Omsättning49 MEUR
Vinst5 MEUR
P/E22.4
P/S1.8
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning2.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vincit (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vincit (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter