Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden

Kronan har försvagats mot dollarn de senaste veckorna.

Och den svenska valutan lär fortsätta att vara under press menar Claes Måhlén, chefsstrateg på Handelsbanken. När det gäller räntorna vändes den uppåtgående trenden ett tag under sommaren. Men mycket tyder på att detta var tillfälligt. Högre räntor lär vänta framöver. ”Räntehöjningarna är långt ifrån över”, säger Claes Måhlen. Den stora snackisen under lång tid har varit den stigande inflationen som till stor del hänger ihop med de skenande elpriserna.

Någon lättnad syns inte där. Tvärtom. ”Det kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter i Europa”, säger Måhlén. ______________________________ EFN Ekonomikanalen finns nu även som app! Appstore: https://efn.tv/3tJkFee Google Play: https://efn.tv/3dDgcEy Gillar du videon? Prenumerera på EFN på YouTube: https://www.youtube.com/efnekonomikanalen?sub_confirmation=1 Besök gärna http://www.efn.se för mer av vårt innehåll. Twitter: https://twitter.com/efntv Facebook: https://www.facebook.com/efntv Instagram: https://www.instagram.com/efntv/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/efn/.

Videon i sin helhet
Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Se hela klippet

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Handelsbanken

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Handelsbanken

Mest sedda

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.