Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Våra bästa småbolagscase / God morgon från Paretodesken 14 november

Vi har släppt en uppdatering av Swedish Selected Small Caps som är en modellportfölj med våra bästa småbolagscase.

På torsdag anordnar vi ett digital event där vi går igenom portföljen och Awardit, Catena, Hexatronic, Munters, Orrön och VNV Global presenterar. Anmäl er till eventet här: https://invitepeople.com/events/acda1765629692ec Dessutom pratar vi Securitas med analyschef Stefan Wård och marknadsutsikter med Chris Watling på Longview Economics. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd.

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.” http://www.paretosec.com/download/compliance/disclaimer.pdf.

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Awardit

Mest sedda

Senaste nytt