Africa Resources (AFRI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Africa Resources aktie

AFRI  

Africa Resources är ett prospekteringsbolag. Idag är verksamheten inriktad mot exploatering av diamanter via så kallad alluvial utvinning som utförs på flodbotten. Bolaget förvaltar över egna muddringsverk, samt sker samarbeten med andra aktörer inom branschen, främst när det berör olika tjänster inom ingenjörsvetenskap. Verksamheten bedrivs inom Afrika.

Africa Resources tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Ädelstenar. Bolaget har ett börsvärde på 29 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Africa Resources

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Africa Resources (AFRI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Africa Resources aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern AFRI. Aktien har ett P/E-tal på -13.1 och P/S-tal på 15.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Africa Resources utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Africa Resources Avanza – se aktiekurs idag

Se Africa Resources senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Africa Resources – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Africa Resources.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Africa Resources.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Africa Resources

Africa Resources

TickerAFRI
ListaNGM
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Ädelstenar
Börsvärde29 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-13.1
P/S15.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Africa Resources

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Africa Resources? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter