Alteco Medical (ALTE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Alteco Medical aktie

ALTE  

Alteco Medical är verksamma inom bioteknologi. Idag sker forskning och utveckling av produkter riktade mot sepsis (blodförgiftning). Produkterna används för att identifiera och fånga diverse bakteriegifter som orsakar majoriteten av blodförgiftningsfallen. Visionen är att identifiera bakterierna i tidigt stadium för att undvika risken för organsvikt. Alteco Medical grundades under 2002 och har sitt huvudkontor i Lund.

Alteco Medical tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 45 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alteco Medical

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alteco Medical (ALTE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alteco Medical aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ALTE. Aktien har ett P/E-tal på -6.4 och P/S-tal på 5.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alteco Medical utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alteco Medical Avanza – se aktiekurs idag

Se Alteco Medical senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alteco Medical – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alteco Medical.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Alteco Medical.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alteco Medical

Alteco Medical

TickerALTE
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde45 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-6.4
P/S5.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alteco Medical

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alteco Medical? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter