Revenio (FI) (REG1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Revenio (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

REG1V  

Revenio är verksamma inom hälsoteknik. Inom koncernen återfinns forskning och utveckling av tryckmätningsteknik som används vid behandling av ett flertal sjukdomar som glaukom, osteoporos, hudcancer samt astma. Verksamhet innehas på global nivå och drivs via flertalet dotterbolag med vardera affärsinriktning. Bolagets huvudkontor ligger i Vantaa.

Revenio (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 493 MEUR, en omsättning på 54 MEUR och med ett resultat på 18 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Revenio (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Revenio (FI) (REG1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Revenio (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern REG1V. Aktien har ett P/E-tal på 83.4 och P/S-tal på 19.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Revenio (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Revenio (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Revenio (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Revenio (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Revenio (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Revenio (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Revenio (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Revenio (FI)

Revenio (FI)

TickerREG1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde1 493 MEUR
Omsättning54 MEUR
Vinst18 MEUR
P/E83.4
P/S19.6
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning0.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Revenio (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Revenio (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter