Ambu (DK) (AMBU B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ambu (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

AMBU B  

Ambu är ett läkemedelsbolag. Bolaget utvecklar och marknadsför diagnostisk utrustning för aktörer inom vård- och omsorg. Störst verksamhet återfinns inom utvecklingen av lösningar för anestesi, patientövervakning, diagnos samt utrustning för första hjälpen. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom Europa och Nordamerika. Ambu grundades 1937 och har sitt huvudkontor i Ballerup.

Ambu (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 51 780 MDKK, en omsättning på 2 443 MDKK och med ett resultat på 251 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ambu (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ambu (DK) (AMBU B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ambu (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern AMBU B. Aktien har ett P/E-tal på 206.3 och P/S-tal på 13.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ambu (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ambu (DK) senaste utdelning är 0.3 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ambu (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ambu (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ambu (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ambu (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Ambu (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ambu (DK)

Ambu (DK)

TickerAMBU B
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde51 780 MDKK
Omsättning2 443 MDKK
Vinst251 MDKK
P/E206.3
P/S13.4
Utdelning0.3 DKK
Direktavkastning0.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ambu (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ambu (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter