Coloplast (DK) (COLO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Coloplast (DK) aktie

COLO B  

Coloplast är en utvecklare av produkter och tjänster anpassade för människor i olika medicinska tillstånd. Bolagets produktportfölj består av diverse vårdutrustning och används huvudsakligen inom områdena stomi, inkontinens, urologi, samt hud- och sårvård. Idag är bolaget verksamma på en global marknad via egna försäljningskanaler. Bolaget grundades 1954 och har sitt huvudkontor i Humlebæk.

Coloplast (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 201 207 MDKK, en omsättning på 18 752 MDKK och med ett resultat på 4 304 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Coloplast (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Coloplast (DK) (COLO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Coloplast (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern COLO B. Aktien har ett P/E-tal på 46.7 och P/S-tal på 10.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Coloplast (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Coloplast (DK) senaste utdelning är 18 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Coloplast (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Coloplast (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Coloplast (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Coloplast (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Coloplast (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Coloplast (DK)

Coloplast (DK)

TickerCOLO B
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde201 207 MDKK
Omsättning18 752 MDKK
Vinst4 304 MDKK
P/E46.7
P/S10.9
Utdelning18 DKK
Direktavkastning1.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Coloplast (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Coloplast (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter