GN Store Nord (DK) (GN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

GN Store Nord (DK) aktie

GN  

GN Store Nord är specialiserade inom intelligenta ljudlösningar för hörapparater - och headset. Hörapparaterna är trådlösa och används vanligtvis hos personer med nedsatt hörsel men säljs även för privat bruk. Produkterna säljs under separata varumärken och inkluderar exempelvis ReSound och Jabra. Bolaget har anor tillbaka till 1869 och har sitt huvudkontor i Ballerup.

GN Store Nord (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 68 952 MDKK, en omsättning på 12 701 MDKK och med ett resultat på 1 252 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien GN Store Nord (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GN Store Nord (DK) (GN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GN Store Nord (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern GN. Aktien har ett P/E-tal på 55.1 och P/S-tal på 5.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

GN Store Nord (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GN Store Nord (DK) senaste utdelning är 1.5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

GN Store Nord (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se GN Store Nord (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GN Store Nord (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GN Store Nord (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i GN Store Nord (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GN Store Nord (DK)

GN Store Nord (DK)

TickerGN
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde68 952 MDKK
Omsättning12 701 MDKK
Vinst1 252 MDKK
P/E55.1
P/S5.1
Utdelning1.5 DKK
Direktavkastning0.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GN Store Nord (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GN Store Nord (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter