Amniotics aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Amniotics aktie

 

Amniotics AB är ett biofarmaföretag som fokuserar på mesenkymala stamceller (MSC) från fostervätska. Företaget föddes genom upptäckten av en ny stamcellskälla i fostervatten. Baserat på ett decennium av forskning vid det internationellt erkända Lunds universitets stamcellscenter och Universitetssjukhuset i Lund, är företaget banbrytande för skörd och förökning av vävnadsspecifika mesenkymala stamceller av neonatal kvalitet (MSC). Dessa stamceller har unika egenskaper för applikationer inom regenerativ medicin. Amniotics har också, av Läkemedelsverket (MPA i Sverige), godkänt tillverkningsanläggning för god tillverkningspraxis (GMP) för att producera läkemedel för avancerad terapi (ATMP). Med GMP-anläggningen i drift sedan 2020 går Amniotics nu in i klinisk utveckling med den ledande läkemedelskandidaten PulmoStem ™ och vill etablera strategiska partnerskap med forskare och företag som är intresserade av att utveckla stamcellsbaserade terapier riktade mot sjukdomar med högt ouppfylld behov. Amniotics (publ) har sitt huvudkontor i Lund, Sverige.

Mer om aktien Amniotics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Amniotics aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Amniotics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Amniotics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Amniotics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Amniotics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Amniotics

Amniotics

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Amniotics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Amniotics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter