Aphria aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aphria aktie

 

Aphria producerar, levererar och säljer medicinsk marijuana. Bolaget erbjuder sativa, indica och hybrid-medicinska marijuana produkter, samt cannabisoljor. Aphria betjänar patienter och vårdpersonal och är verksamma i Kanada.

Mer om aktien Aphria

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aphria aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aphria utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Aphria Avanza – se aktiekurs idag

Se Aphria senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aphria – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aphria.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aphria.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera