Auriant Mining (AUR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Auriant Mining aktie

AUR  

Auriant Mining är ett prospekteringsbolag. Störst inriktning sker inom prospektering av guld i Ryssland och inom de centrala delarna av Asien. Visionen är att vara en långsiktig och hållbar aktör och att verka inom segmentet mellanstor guldproducent. Bolaget grundades ursprungligen 2004 under namnet Central Asia Gold och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Auriant Mining tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 435 MSEK, en omsättning på 282 MSEK och med ett resultat på 55 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Auriant Mining

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Auriant Mining (AUR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Auriant Mining aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AUR. Aktien har ett P/E-tal på 8 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Auriant Mining utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Auriant Mining Avanza – se aktiekurs idag

Se Auriant Mining senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Auriant Mining – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Auriant Mining.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Auriant Mining.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Auriant Mining

Auriant Mining

TickerAUR
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde435 MSEK
Omsättning282 MSEK
Vinst55 MSEK
P/E8
P/S1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Auriant Mining

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Auriant Mining? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter