Endomines (ENDO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Endomines aktie

🔔 Skapa bevakning

ENDO  

Endomines är verksamma inom gruvindustrin. Bolaget arbetar med prospektering och vidare distribution av guldförnödenheter samt övriga ädelmetaller. Verksamheten drivs via egna produktionsanläggningar, samt i samarbete med övriga samarbetspartners på marknaden. Störst verksamhet återfinns inom Norden där försäljning går via återförsäljare samt grossister. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Endomines tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 610 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -250 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Endomines

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Endomines (ENDO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Endomines aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ENDO. Aktien har ett P/E-tal på -2.4 och P/S-tal på 229.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Endomines utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Endomines Avanza – se aktiekurs idag

Se Endomines senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Endomines – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Endomines.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Endomines.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Endomines

Endomines

TickerENDO
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde610 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-250 MSEK
P/E-2.4
P/S229.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Endomines

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Endomines? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter