Sotkamo Silver (SOSI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sotkamo Silver aktie

SOSI  

Sotkamo Silver är verksamma inom gruvindustrin. Bolaget arbetar med prospektering och vidare utvinning av naturresurser. Störst andel av råvarorna består av silver, guld och zink. Verksamhet innehas genom hela värdekedjan, från analys och undersökning av mark, till exploatering och distribution till grossister samt kunder. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Sotkamo Silver tillhör sektorn Material och branschen Gruv - Guld & Silver. Bolaget har ett börsvärde på 549 MSEK, en omsättning på 197 MSEK och med ett resultat på -64 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sotkamo Silver

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sotkamo Silver (SOSI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sotkamo Silver aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern SOSI. Aktien har ett P/E-tal på -8.5 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sotkamo Silver utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sotkamo Silver Avanza – se aktiekurs idag

Se Sotkamo Silver senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sotkamo Silver – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sotkamo Silver.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sotkamo Silver.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sotkamo Silver

Sotkamo Silver

TickerSOSI
ListaNGM
LandSverige
SektorMaterial
BranschGruv - Guld & Silver
Börsvärde549 MSEK
Omsättning197 MSEK
Vinst-64 MSEK
P/E-8.5
P/S1.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sotkamo Silver

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sotkamo Silver? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter