Avance Gas (NO) (AGAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Avance Gas (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AGAS  

Avance Gas är ett norskt rederi. Störst andel transportmaterial består av flytande petroleumgas via bolagets gastankfartyg inom segmentet VLGC (Very Large Gas Carrier). Idag är koncernen verksam på global nivå och transporterar petroleumgas från Mellanöstern och USA till Europa, Sydamerika och Asien. Bolaget bildades under 2007 som ett dotterbolag till Stolt-Nielsen. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Avance Gas (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 2 803 MNOK, en omsättning på 2 201 MNOK och med ett resultat på 611 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Avance Gas (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Avance Gas (NO) (AGAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Avance Gas (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AGAS. Aktien har ett P/E-tal på 4.6 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Avance Gas (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Avance Gas (NO) senaste utdelning är 0.9 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Avance Gas (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Avance Gas (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Avance Gas (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Avance Gas (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Avance Gas (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Avance Gas (NO)

Avance Gas (NO)

TickerAGAS
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde2 803 MNOK
Omsättning2 201 MNOK
Vinst611 MNOK
P/E4.6
P/S1.6
Utdelning0.9 NOK
Direktavkastning2.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Avance Gas (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Avance Gas (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter